Stil st0re krav til dit Motorcykelværksted

God service og gode reparationer vores kernekompetencer. Hos Københavns Motorcykel Center sætter vi store krav til vores mekanikere og dette betyder at vi hele tiden udvikler os.

Udstyret er i orden og det gør det muligt at varetage store og små reparationer på alle Motorcykler. Vi tilbyder alt fra dækskifte, serviceeftersyn til synsklargøring og fejlfinding. Lader du os servicere din Motorcykel og du vil være godt kørende i hele sæsonen. Du kan altid være sikker på at vi bruger materialer af høj kvalitet og ikke går på kompromis.

Vi holder hvad vi lover!

Hos Københavns Motorcykel Center tilstræber vi altid at have den bedst mulige dialog med vores kunder. Vi sætter en stor ære i åbenhed og ærlighed vi vores dialog og det stykke arbejde vi udfører.

Vi varetager vores opgaver med professionalisme og alt arbejde udføres af erfarene mekanikere med hænderne godt skruet på.

Vi ser ikke problemer – kun muligheder.

Basis Serviceeftersyn

Vi tilbyder vores Basis serviceeftersyn som indeholder nedenstående.

Gennemgang, kontrol og justering af lys, dæktryk, kæde, smøring bevægelige dele.
Udskiftning af motorolie/filter og Koblings/bremsevæske.

Hvis vi opdager fejl/mangler på motorcyklen snakker om en plan for udbedring.

Et basis service koster kun 1799,- 

Special opgaver

En bred erfaring med forskellige reparationer betyder at vi kan afhjælpe stort set ethvert problem!

Vores Mekaniker, har en lang og efterspurgt erfaring i løsning af problemer. Alt fra fly industrien, smed arbejde, mekanisk arbejde og karroseri/plade arbejde.

Ingen opgaver er for store eller for små.