Københavns Motorcykel Center er pr. 1/11-2020 Officielle

Royal Enfield Forhandler og reparatør.

Royal Enfield er verdens ældste motorcykel fabrikat.

Oprindelig produceret i Redditch, England. I 1950'erne flyttede man en del af produktionen til Indien. Sent i 1960'erne måtte Enfield England give op, en konkurs var en realitet. Produktionen fortsatte i Indien...

Grundlæggende køber du en 60'er Enfield! -

Meget er dog blevet ændret, og kvaliteten er langt bedre. Royal Enfielderne kører godt og lever op til alle krav til en moderne motorcykel.  De er slidstærke og ukomplicerede maskiner, der kan give stor køreglæde.

Robust, ukompliceret, arv og stamtavle, engagerende, involverende. 

Royal Enfield's grundlæggende værdier.


Er en Enfield fin-mekanik som Japanske MC?

Nixen.. - ønsker du en ny symaskine så køb en Japaner!  HVIS du ønsker noget du kan mærke i maven... følelsen af at eje historie og sjæl.. Så må du ha' en Enfield.

REDDITCH 500 EFI

Ingen kan som Royal Enfield blande nyt og gammelt.. hvorfor?   ..for den er ægte.. den er historien... den er en Royal Enfield!

Ægte Royal Enfield, produceret i begrænset antal som en hyldest til Redditch.

Royal Enfields fødeby!

Royal Enfield Bullet 500 EFI

Den mest ikoniske Enfield.. Bullet har været i konstant produktion i mere en 80 år !!   ..det er også den model som i design har ændret sig mindst. Den robuste Bullet sælges stadig i tusindvis til de entusiastiske kunder rundt i hele verden for hvem Bullet er synonym med Royal Enfield.

Celebrate the Himalayan

HIMALAYAN beviser at Sjov off-road kørsel er ikke 60+ hk. Men forudsigelighed, lav vægt og let håndterbarhed. Det har Himalayan.. derfor produceres de i tusindvis og atter tusindvis.

Vil du på arbejde, over Alperne.. på sti'er og veje ingen andre kan klare, vil din Enfield som er født i de Indiske Himalayan bjerge, være så klar..

TWIN 650

Motorene er sprit nye med 100% moderne Bosch EFI, Euro4... men noget må ikke ændres... derfor oplever du naturligvis stadig lyden, følelsen, design og Enfield ånden!  - der er ægte Royal Enfield!


Interceptor 650 er samme som Continental GT. Forskellen er kørestillingen, som signalere mere cruising og mindre sport.

Du sidder afslappet og styret er lidt bredere og højere. Sædet er næsten arkitektonisk og med god plads til to.

Celebrate the TWIN'S

GT TWIN tilbyder dig Brembo for/bag, 650 TWIN med en lyd og moment, som knytter dig og maskine sammen, en oplevelse du ikke må undvære.

Tæt på 50 hk og masser af "TWIN" punch. Du går aldrig ned på hverken motorkraft, ejerglæde eller svigermødre..